دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 آذر 1397 - 07:55
کارآفرینی با یک ایده؛

چگونه زندگی زنان یک روستا متحول شد

یک بانوی کارآفرین گفت: بیش از 20 زن روستایی در کارگاه حلواسازی مشغول به کارشده‌اند و این صنعت توانسته است زندگی آن‌ها را تا حد زیادی تأمین کند.
کد خبر : 343508
UKrUidjBLDB5TjPNnxx4xy9C80BOxgB6Xrwa4myW.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه زنان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، شهین فروغی یکی از کارآفرینان موفق روستای باسلام اصفهان است. این زن کارآفرین که پیش‌ از این معلم بوده است ترجیح داد که کار حلواسازی را ادامه دهد و قید کار کارمندی را زده است.


وی در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: کارهای مختلفی را تجربه کردم پرورش قارچ، بافت 30 تخته فرش، باغداری، گاوداری و ایجاد کارگاه حلوا سوهانی از فعالیت‌هایی بوده که انجام داده‌ام.


این زن کارآفرین که حلواسازی‌هایش را سنتی درست می‌کرده است، ادامه داد: ساخت حلوا سوهانی در خانواده ما میراثی بوده است و به بیش از 150 سال پیش برمی‌گردد. مادربزرگان من همه این حلوا را درست می‌کردند و به بچه‌های خود یاد می‌دادند اما من کمی روش پخت آن را تغییر دادم و دستور پخت آن را که شبیه سمنو بود را تغییر داده و آن را به حلوا سوهانی تغییر دادم.


وی با اشاره به اینکه با این کار توانسته برای بیش از 20 زن ایجاد اشتغال کند در ادامه تصریح کرد: این حلوا از جوانه گندم درست شده و پس از اضافه‌شدن هل و دارچین و زنجفیل با روغن تفت‌داده می‌شود.


فروغی در ادامه تصریح کرد: سازمان غذا و دارو با بررسی محصول حلوا سوهانی نشان سیب سلامت دریافت کرده است


این زن کارآفرین در ادامه تصریح کرد: ما برای سلامت محصول روغن نباتی را حذف و روغن کنجد اضافه کرده‌ایم تا بتوانیم محصول جدیدی را عرضه کنیم.


وی با اشاره به بحث کارآفرینی زنان روستا ادامه داد: بیش از 20 زن روستایی در این کارگاه مشغول به کارشده‌اند و با فعالیت در این مجموعه توانسته‌اند درآمد خوبی را کسب کنند و حلواسازی توانسته است زندگی آن‌ها را نیز تا حد زیادی تأمین کند.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب